Anda Nak Buat
Website yang
Awesome ?

Kami faham kesusahan yang anda alami apabila ingin memperluaskan perniagaan ke alam digital ni.
 
Tidak cukup dengan website, anda perlu fikir tentang web hosting, penjenamaan digital, pengiklanan digital dan macam-macam lagi.
 
Jangan risau, kami bersedia untuk membantu anda mencapai matlamat perniagaan anda dan memacu perniagaan anda kehadapan.

Penuh dengan Awesomeness !

Apa Yang Kami Tawarkan ?

01.

Pembangunan Laman Web

Kami mahir dalam pembangunan laman web dan menggunakan teknologi terkini dengan nuasa design yang terbaik.

Dari laman single page, bisnes, syarikat sehinggalah laman web e-commerce yang menjana jualan 6 angka sebulan, kami berpengalaman membinanya.

02.

Internet Marketing & SEO

Anda ada produk yang bagus, tapi kalau orang tak tahu, pun tak guna juga.

Jangan risau, kami bantu anda untuk naikkan ranking carian. Kami juga boleh jalankan FBads & Google Ads untuk melonjakkan sales anda.

03.

Hosting Laman Web

Kami menyediakan hosting laman web bercirikan fully managed dan menggunakan optimized stack.

Berbeza dengan shared hosting yang mempunyai sehingga 500 laman web dalam satu server. Ini adalah untuk memastikan capaian ke laman web anda sentiasa pantas.

04.

Khidmat Nasihat

Kami akan tawarkan khidmat nasihat untuk memastikan laman web yang dibangunkan menepati keperluan perniagaan anda.

05.

Marketing Video

Anda nak run FBads? Nak buat video montaj ? Boleh saja bos. Kami ada pengalaman mencipta video untuk fbads video, e-learning, majlis pelancaran dan pelbagai lagi.

Website cantik & Berfungsi, Customer Suka, Sale Menjadi !

Website cantik & Berfungsi, Customer Suka, Sale Menjadi !

Kenapa Anda Kena Pilih Kami ?

01.

Teliti & Cermat

Kami tahu anda dah sememangnya busy mengurus perniagaan. Anda nak result yang baik dengan cepat.

Itulah kelebihan kami. Anda akan dapat hasil kerja yang teliti & cermat dengan masa yang munasabah.

“Kacang Je Boss !!”

02.

Complete Setup, From A to Z

Kami merupakan single point of contact untuk laman web anda.
Kami menawarkan servis complete package supaya anda tak perlu susah untuk berhubung dengan pelbagai pihak berkenaan laman web anda nanti, call je kita. Mudah kan?

03.

Nuansa Design Yang Baik

Website design berubah setiap masa. Ibarat rekabentuk kereta yang berubah saban tahun, begitu juga dengan website.

Kami akan membangunkan laman web anda dengan trend terkini. Bila pelanggan masuk, ia akan memberi "first impression" yang baik untuk syarikat anda.

First impression customer penting ! Website yang cantik dan mudah dinavigasi akan disukai pelanggan.

04.

Custom Made Utk Anda

Anda mungkin mempunyai requirement yang berbeza. Jangan risau. Kami mempunyai kepakaran untuk membangunkan laman web mengikut keperluan anda.

Portfolio

Pakej & Harga

01.

Bukan semua laman web dibina dengan sama, anda mungkin mempunyai keperluan yang berbeza dengan orang lain, oleh itu, hanya melalui proses perbincangan barulah harga ini dapat dimuktamadkan.

Perkhidmatan yang diberikan dalam pakej-pakej di bawah ini cukup lengkap untuk membawa laman web anda ke atas talian. Jika tiada tambahan keperluan, itulah sahaja jumlah yang perlu dibayar.

02.

Semua Pakej Kami Disertakan Dengan;

  • Khidmat perundingan
  • Reka bentuk grafik & copywriting kandungan
  • Pembangunan laman web / e-commerce
  • SSL untuk laman web anda
  • Submission ke laman web carian seperti Google, Bing, Yahoo dll.
  • Khidmat meja bantuan (support) jika anda mengalami masalah

Starter

bermula dari
RM1399
RM 999
  • Generic template based responsive web design
  • Rekabentuk grafik & copywriting kandungan
  • Domain .com .net .biz (1 tahun)
  • SSL (https) Certificate & Installation
  • Maintenance & support
  • Blazing fast managed web hosting 5GB SSD HDD
  • 1 business email address

Professional

bermula dari
RM1999
RM 1599
  • Premium & responsive web design
  • Rekabentuk grafik & copywriting kandungan
  • Domain .com .net .biz (1 tahun)
  • SSL (https) Certificate & Installation
  • Maintenance & support
  • Blazing fast managed web hosting 15GB SSD HDD
  • 5 business email address
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Integrasi Google Analytics / Pixels
  • Sedia untuk integrasi iklan FBads / Google Ads
Nilai Hebat

E-commerce

bermula dari
RM4999
RM 2499
  • Premium & responsive web design
  • Rekabentuk grafik & copywriting kandungan
  • Domain .com .net .biz (1 tahun)
  • SSL (https) Certificate & Installation
  • Maintenance & support
  • Blazing fast managed web hosting 25GB SSD HDD
  • 5 business email address
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Integrasi Google Analytics / Pixels
  • Sedia untuk integrasi iklan FBads / Google Ads
  • Payment gateway (Accept FPX, CCard)
  • Integrasi FB Pages, FB shop, FB Catalog

Jom whatsapp Kami, Kita Bincang Sampai Jadi